Bedrijfsprofiel

Matricaria by W. Grootscholten zet de norm in bloemenland op het gebied van Matricaria. Een vier hectare groot kassencomplex waarin de Matricaria  met name de Kamille – een sfeerbepalende bloem die uitstekend geschikt is om in arrangementen en boeketten te verwerken – in grote aantallen en in de beste kwaliteit gekweekt worden. Door de duurzame investeringen in licht, automatisering, energie en de meest vooruitstrevende productiemethodes, heeft Matricaria by W. Grootscholten zich in dertig jaar weten te profileren tot een onmisbare component.

Van zomerbloempje tot een sterke, volwassen en jaarrond wereldbloem van wereldkwaliteit; dit heeft de Matricaria te danken aan W. Grootscholten.

Missie
Grootscholten Matricaria zorgt ervoor dat de bloemen in de gewenste en realiseerbare top kwaliteit, tegen een eerlijke prijs en in uniforme en ruime aantallen jaarrond geleverd kunnen worden aan een tevreden klant.

Jaarlijkse certificering
Jaarlijks wordt Grootscholten Matricaria BV. beoordeeld op het handhaven van het MPS GAP Certificaat.  Dit certificaat onderstreept de bedrijfsvoering van Grootscholten Matricaria BV die in drie woorden is samen te vatten: “Eerlijk, betrouwbaar en top kwaliteit.”

Grootscholten Matricaria BV. is gecertificeerd voor:

MPS A
Grootscholten Matricaria registreert op verantwoorde wijze de verbruikte energie en gebruikte gewasbeschermers / meststoffen.

MPS-GAP
Grootscholten Matricaria voldoet aan alle milieueisen.

 

Meer over MPS zie: www.my-mps.com